13.7.2015

Tuoreen bloggaajan aatteita + blogin tuore ilme

Tämä bloggaaminen on kyllä aika erilaista kuin ajattelin. Paljon on parin ensimmäisen kuukauden aikana opittu sekä tajuttu, kuinka paljon opittavaa edessä vielä onkaan. Luulin, että sitä tekstiä tulisi tuosta noin vain kuin liukuhihnalta, sillä puhetta meikästä tulee lähes taukoamatta. Sanojen muuttaminen tekstin muotoon vie melko paljon aikaa, ja siihen tarvitsee ihan erilaista otetta, tuo ajatuksenvirta kun ei mitään maailman helpointa luettavaa olisi! Sitten kun pitäisi vielä arki- ja huviasiat hoitaa ja sosiaalisia suhteitakin ylläpitää, jää loppuviimein harmillisen vähän aikaa kirjoittamiselle. Mutta toisaalta eipä se haittaa, koska siltä pohjalta tähän hommaan lähdettiinkin. Kirjoitan aina silloin kun aiheita tulee mieleen ja aikaa löytyy! Tuon kameran mukana pitäminen kannattaisi kyllä opetella, sillä suurin osa blogin kuvista on puhelimella räpsäistyjä, mikä tietysti näkyy kuvien laadussa. Mutta toivottavasti se ei kovinkaan paljon teitä haittaa! Lupaan ja vannon yrittää parantaa tapani.

Muokkailin vähän ulkoasua, koska yhtäkkiä muistin, että niinkin voi tehdä. Uuden bannerinkin väsäsin tuosta noin vain ihan itse! Ai että kuinka hieno. Aiempi tausta oli aika vilinää silmissä, minkä takia halusin vähän rauhallisempaa meininkiä. Tässä kun pikkuhiljaa opetellaan superkoodariksi, sitä ei tiedä minkälaisia hienouksia blogista tulee joku päivä löytymään! Mutta siihen asti mennään nyt ihan tällaisella yksinkertaisella tyylillä. Olenhan vanha mustavalko-tyylilyyli! Kuten ehkä olette huomanneet, tuolta vasemmasta laidasta löytyvät niin Blogloviniin sekä Blogipolulle kuin meikän henk koht. Instagramiin johtavat painikkeet, eli klik klik klik jos haluatte tätä blogia tahi meikäläistä lähemmin seurata. Se on jotenkin niin hirmuisen sydäntälämmittävää, kun seuraajaksi liittyy joku muukin kuin puuhan pakotettu kaveri tai muu läheinen!

Palautettakin saa antaa, jos jokin asia on mielen päällä! Mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta, onko se vähä niinku jee vai aivan nääh?


Ensi kertaan!

x Laura
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti