22.3.2016

Viime aikoina

Heippa! Tässähän on alkanut kevätaurinkokin jo paistaa ja tiet sulaa siitä ku viimeksi oon kirjoitellut! Oon ollut niin omassa kuplassani tässä viime viikot, etten montaakaan ajatusta oo muistanut luoda tänne - nekin muutamat on olleet niin puolitehoiset, että oon jättänyt kirjoittamiset väliin. Toisaalta on kova hinku ja halu kirjoittaa, mutta toisaalta kunnollista asiaa taikka aikaa kirjoittamiselle ei kamalasti ole ollut. Mutta täällä sitä kyllä ollaan!

Good ol' huonolaatuinen peiliselfie :D
Kuvassa näkyy ikuisuuslainasta takaisin saatu ihana eläimellisyysjakku, 
jonka ostin muutama vuosi sitten Seppälästä 8 eurolla.

Nyt on jo maaliskuun loppupuolisko, vaikka justhan me oltiin Kaisulla vaihtamassa vuotta Tampereella! Mutta en valita yhtään, koska loppukeväästä on mahtavia juttuja tiedossa ja kesä on vaan parhautta. Tuntuu, että aika alkaa lisätä vauhtia sitä mukaa kun valo lisääntyy. Ehkä sitä itse aktivoituu valon myötä touhuamaan paljon enemmän, minkä takia aika tuntuu menevän nopeammin.

video

Oon niin onnellinen, että sisko houkutteli mut mukaansa telinevoimisteluun, sillä se on osoittautunut ihan huippujutuksi. Näin jälkeenpäin harmittaa, kun en teininä lähtenyt koskaan telinevoikkaan mukaan, vaikka sinne silloin houkuteltiinkin, koska se näyttää olevan ihan täysin mun juttuni. Tasapainoa, kehonhallintaa, venymistä, hyppyjä ja muita temppuja - viime treeneissä opin tekemään etuperinvoltin trampalta patjalle, jota en uskonut koskaan uskaltavani tehdä! Hehee, sisäinen 10-vee Laura on hyppelee riemusta. Tuossa videolla yritän kiivetä ylös montusta, mikä on yllättävän hankala tehdä edes jollakin tavalla tyylikkäästi! Meikän käsilläseisontaharjoittelu on päässyt ihan uusiin sfääreihin, ja nykyään oikeaan asentoon pääseminen onnistuu jo tosi hyvin. Nyt vain käsiin ja selkään lisää voimaa, jotta asennossa pysyisi mahdollisimman pitkään. Videolla siis pyörähdys käsilläseisonnasta kuperkeikkaan. Ja tietysti kaunis loppuhyppy...

Erään sunnuntaiaamun meikkileikin jälkeinen naama

Oon aktiivisempi muilla somekanavilla, joten sinne vain seurailemaan! Instasta ja Snapchatista löydyn nimellä @lauraellin. Snäppi on hieman petollinen meikälle, varsinkin aamuisin. En nimittäin päivällä muista niitä unenpöpperö-snäppejä, joten se on itsellekin aina mukava yllätys, mitä sinne onkaan ennen kofeiinipiikkiä höpötellyt. Yleensä ei sitten yhtään mitään järkevää! 

Ootteko te snäpissä? Kertokaa millä nimellä teidät löytää sieltä, niin käyn kytsimässä teidän kuvia ja videoita! Kivaa viikkoa tyypit! 


Ensi kertaan!

x Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti